Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

60-plussers gezocht

die dol zijn op zingen en acteren

06.09.2021

Zaans Zilver zoekt zestigplussers die dol zijn op zingen en acteren. Wil je ook eens in de spotlights staan? Grijp dan nu je kans. Zaans Zilver is op zoek naar enthousiaste koorzangers, acteurs en actrices.

Zaans Zilver is al jaren een begrip in de Zaanstreek. Hét open podium voor getalenteerde zestigplussers wordt georganiseerd door kunstencentrum FluXus en het Zaantheater en is een jaarlijks terugkerend programma vol zang, muziek, dans en theateracts.

Een prachtige kans voor Zaankanters om te schitteren op het grote podium van het Zaantheater. Zaans Zilver is voor de editie van april 2022 nog op zoek naar koorzangers en naar acteurs en actrices.

Spannend?

Natuurlijk is het spannend om voor een volle zaal te staan. Alle deelnemers zijn ieder jaar weer razend enthousiast. Emmy Licumahuwa, Deelnemer Zaans Zilver 2021, zegt: ‘In het begin dacht ik; ik heb al zolang niet gezongen, kan ik het nog wel? Maar het is heerlijk. Je bent nooit te oud om te leren.’ Jan Lucas voegt daaraan toe: ‘Zaans Zilver is een warm bad. Iedereen heeft respect voor elkaar, dus durf ik mezelf ook open te stellen. Het was een grote leerschool.’

Koorzangers

Zing je graag liedjes, dan is het koor echt iets voor je. In 15 lessen besteedt dirigente Daphne Groot aandacht aan zangtechniek en inleving van de nummers. Repetities starten in november en worden gehouden op donderdagen van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname kost 60 Euro.

Acteurs en actrices

Vind je het heerlijk om toneel te spelen? Er zijn een heleboel rollen te verdelen. De stijl van de voorstelling is ‘feel-good’: licht komisch met wat dramatische momenten. Repetities worden ook vanaf november gehouden op woensdagen van 11.00 tot 13.00 uur. Deelname kost 60 Euro.

Kom kennismaken!

Acteurs en actrices zijn welkom op woensdag 22 september van 11.00 tot 13.00 uur. Koorzangers kunnen komen kennismaken op donderdag 23 september van 19.30 tot 20.30 uur. Geef je op door een mail te sturen naar Sander Buckers via sbuckers@zaantheater.nl.