Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

08.06.2020

Een aantal prominente Zaankanters uit de popsector hebben een noodfonds opgericht om ondernemers in de popscene daar waar het kan, tegemoet te komen.

Het fonds wil graag dat de popcultuur in de Zaanstreek blijft én weer verder kan groeien. Dit is onmogelijk zonder al deze betrokken ondernemers. Want als deze failliet gaan, dan kent de Zaanse popcultuur geen bestaansrecht meer. En kunnen muziekliefhebbers niet meer naar optredens van hun favoriete band.

De Zaanse popcultuur kende voor het coronavirus een enorme opleving. Nu het virus langer onder ons is en alle evenementen zijn afgelast, verkeren steeds meer culturele ondernemers in financiële nood. Niet alle ondernemers komen door omstandigheden in aanmerking voor de kabinetssteun. Daarnaast duurt de aanvraagprocedure soms zolang dat ondernemers al over de kop gaan, nog voordat over eventuele financiële steun is beslist.

Klik hier voor meer info over het Zaans Noodfonds en voor het doen van een donatie.

Benefietavond de Flux

Op 20 juni om  20.00 uur organiseert Poppodium de Flux een online benefietavond om donaties binnen te halen voor het Zaans Noodfonds. Deze avond is te volgen via Flux TV  op Youtube, of op de Facebookpagina van de Flux.