Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Word vrijwilliger bij FluXus

Heb je zin om  jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving, of om bij te dragen aan de kunst en cultuur in de Zaanstreek? FluXus is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Misschien is dit wel dé plek voor jou!

Vrijwilliger bij FluXus of de Flux

FluXus heeft leuke en leerzame vrijwilligersfuncties. Je kunt ons helpen met gasten, cursisten en docenten ontvangen, de techniek rond voorstellingen te regelen, het ophangen van mooie kunstwerken óf de workshops op scholen logistiek bijstaan… Ook zoeken we vrijwilligers voor Podium De Flux, hier kan je ons helpen door achter de bar te staan, als licht en geluidstechnicus óf als fotograaf.

Als je ons team komt versterken dan staat er een gezellige groep op je te wachten! Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur gerust een mail naar onze vrijwilligerscoördinator Iris, dit kan naar ikuit@fluxus.nl

 

Host voor voorstellingen

Voor het Cultuurmenu is Fluxus op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om host te zijn bij schoolvoorstellingen voor de groepen 3 t/m 5. De voorstellingen voor het cultuurmenu vinden plaats bij theater het Motorblok (in Broedplaats de Hellema) of de Pasveerzaal bij Fluxus. Natuurlijk mag je de voorstelling zelf ook kijken.

Kan je goed schakelen, durf je leerkrachten en leerlingen aan te spreken en lijkt het je leuk om host te zijn bij schoolvoorstellingen? Stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer naar dlemmens@fluxus.nl onder vermelding van ‘Host voor voorstelling’.