Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Gezocht: marketingtalent!

cultuur & popmuziek

vacature

WIJ ZOEKEN EEN

(ONLINE) MARKETING COÖRDINATOR

+/- 24 uur per week / Zaanstad

 

* online marketing * cultuur & popmuziek * Zaanstad *

 

Wij zoeken een marketingtalent dat zorgt voor de online zichtbaarheid van ons poppodiumprogramma, de cursussen van onze netwerkpartners en de prachtige projecten die wij in samenwerking met culturele en maatschappelijke partners realiseren.

We zoeken een marketeer die gestructureerd werkt, graag meedenkt over een effectieve marketingaanpak en hier initiatief in neemt. Een medewerker die oog heeft voor heel verschillende doelgroepen en bekend is in Zaanstad.

Over FluXus

Bij FluXus vind je cultuur. Wij programmeren popmuziek op ons podium De FluX en bieden leslocaties en faciliteiten aan ons rijke netwerk van cultuurmakers. We helpen het onderwijs in Zaanstad om goed cultuuronderwijs te geven en maatschappelijke organisaties om cultuur in te zetten in hun projecten vanuit een wijkgerichte aanpak. In alles wat wij doen, werken wij aan kunst en cultuur voor iedereen in Zaanstad.

Wij zoeken een online marketingtalent met:

 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • ervaring met Facebook Businessmanager, SEO en SEA
 • een grote interesse in alle vormen van social media en entertainmentplatforms
 • sterke affiniteit met cultuurparticipatie en popmuziek
 • een maximale reistijd van 30 minuten naar ons kantoor in Zaanstad

Je verrast ons aangenaam als je ook nog beschikt over

 • ervaring met Adobe Creative Cloud
 • ervaring met Stager, WordPress en Mailchimp
 • creativiteit in taal en beeld
 • organisatorisch talent
 • een marketingdiploma of relevante werkervaring
 • een breed netwerk in Zaanstad

Zaanstad is een diverse gemeente en rijk aan verschillende culturen. FluXus wil met haar programma’s recht doen aan deze diversiteit. Wij zijn ons ervan bewust dat ons team deze diversiteit niet weerspiegelt. Daarom nodigen we nadrukkelijk iedereen uit te solliciteren.

Wat kan je bij ons verwachten?

We bieden je een interessante werkplek binnen team marketing & communicatie waar ruimte is voor je eigen ideeën en initiatieven. Je werkt samen met het hoofd van de afdeling en de medewerker communicatie aan een herkenbaar profiel van FluXus en ons poppodium De FluX.

We bieden je een jaarcontract voor 24 uur per week. Als dat wederzijds goed bevalt, dan verlengen we dit graag! Wil je meer of juist minder werken? Geef dit aan dan kijken we wat mogelijk is. Ons kantoor is in de oude Verkadefabriek in het centrum van Zaanstad. Af en toe thuiswerken is gebruikelijk.

Deze functie is ingeschaald in schaal 8 (€ 2.695 – € 4.125) van CAO Kunsteducatie, o.b.v. een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je recht op 5% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen naar rato van je dienstverband.

We vinden talentontwikkeling belangrijk. Daarom bouw je bij ons jaarlijks opleidingsbudget op. Hiermee kan je je blijven ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer nu!

We horen graag van je! Stuur je motivatie en CV voor 12 december 2022 naar Hester Gräfe, hoofd personeelszaken: hgrafe@fluxus.nl. In de week van 12 december willen wij de eerste gesprekken voeren.

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je ze stellen aan Hanna van der Veen, hoofd marketing & communicatie: hvdveen@fluxus.nl