Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Gezocht:

coördinator techniek

12.10.2021

FluXus zoekt voor Poppodium De Flux een:

Coördinator Techniek (24 uur per week)

FluXus is het veelzijdige centrum voor de kunsten van Zaanstad. Onze missie is zoveel mogelijk Zaankanters in aanraking brengen met kunst en cultuur. FluXus helpt scholen met het bieden van goed cultuuronderwijs, maakt en werkt samen aan producties voor speciale doelgroepen, beheert ruimtes voor creatieve lessen en Podium de Flux. Daarnaast ondersteunen we amateurkunstenaars en organiseren plus faciliteren we een netwerk van kunstvakdocenten.

Podium de Flux

Podium de Flux is het cultuur- en poppodium van Zaanstad. Het podium, met grote ambities en kansen, beantwoord zo breed mogelijk de vraag vanuit de Zaanstreek met concerten en evenementen in eigen huis, maar ook op locatie. De Flux is daarnaast een plek voor talentontwikkeling, zowel op als achter het podium en werkt met een groep van bijna 60 vrijwilligers.

Het team van Podium de Flux, bestaande uit vijf medewerkers, zoekt uitbreiding met een coördinator techniek.

Wat de nieuwe coördinator gaat doen en wat we verwachten, lees je in de complete vacaturetekst.

Wat bieden wij?

FluXus biedt een professionele en prettige werkomgeving, betrokken collega’s, ruimte om (jouw) ambities te laten groeien en salariëring conform de CAO kunsteducatie (Schaal 8, min. € 2.566 en max. € 4.024). ZZP-basis is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Voldoe je niet aan alle eisen, maar ben je wel enthousiast over deze functie en bereid om heel veel te leren? Solliciteer gerust! Wij kunnen eventueel ook een werk-leertraject aanbieden. Stuur je motivatiebrief met CV Hester Gräfe naar hgrafe@fluxus.nl. Voor vragen over deze functie kan je via de mail contact opnemen met Vincent Kruger, coördinator Podium de Flux, vkruger@fluxus.nl. Uiterste sollicitatiedatum: 05-01-2022