Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Podium de FluX doet mee aan

online NH-Popfestival

08.04.2021

Podium de FluX presenteert samen met negen andere Noord-Hollandse poppodia op zondag 9 mei het gratis online NH-Pop Festival. Tussen 15:00 en 18:00 kan publiek vanuit huis schakelen tussen optredens.

Programma

Net als bij een live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen met optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept en Mell & The Vintage Future. Ook Zaanse talenten 3:AM en Slekt! zijn vanuit Podium de Flux te bewonderen. Het hele programma is te bekijken via https://www.nhpop.nl/line-up/.

Samenwerking

Het NH-Pop Festival is een samenwerking tussen de poppodia Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory, Podium de FluX en Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland. Daarnaast zal mediapartner NH-Media een deel van de uitzending verzorgen. Presentator Morad El Ouakili gaat op bezoek bij alle deelnemende podia om te kijken hoe het met ze gaat en voor een uniek kijkje achter de schermen.

Praktische info

Datum en tijd: 9 mei, van 15:00 – 18:00

Toegang: gratis toegankelijk

Programma: Te bekijken via https://www.nhpop.nl/line-up/

Meer informatie: Ga naar https://www.nhpop.nl/festival/