Theater en dans bij FluXus

Iedereen op het podium
Bij FluXus vind je voor elke leeftijd en ieder niveau leuke, inspirerende cursussen en producties.
Wie van het podium houdt, die wil graag voor een publiek. Daarom presenteren we veel en snel. Kinderen die musicallessen volgen staan na 16 repetities al op het podium. En wie danst kan dat laten zien op de dansdagen, die we twee keer in het jaar organiseren. Dit seizoen kunnen volwassenen weer meedoen met een grote musicalvoorstelling in het Zaantheater, die ook voor basisscholen wordt opgevoerd.

Dans de sterren van de hemel
Er werken hele goeie dansdocenten bij FluXus die met elkaar een breed aanbod neerzetten. Kwaliteit, plezier, veiligheid en groeien zijn de elementen die je in elke les terugvindt. Bij FluXus gaat het om techniek ontwikkelen en vooral ook over je beleving van de dans. Wat gaat er in je om als je die beweging maakt? Heerlijk om te doen en goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

Theater PLUS
Bij FluXus maken we graag theater waarin ook andere kunstvormen een plek hebben. Dat noemen we PLUS. Spel plus zingen plus dansen is musical. Spel plus Urban Dance is jongerentheatergroep PubLX. Soms wordt digitale kunst als decor geprojecteerd. Je ontwikkelt je dus op verschillende gebieden tegelijk en je wordt door een expert op ieder vakgebied begeleid.

Maken en Kijken
Theater en dans is vooral samen iets maken. Daarom vinden we het leuk je steeds uit te nodigen om ook naar andere voorstellingen te komen kijken die door FluXus collega’s worden gemaakt. Zo speel je als jongere op het Jongerentheaterfestival waar je, als je je eigen voorstelling hebt gespeeld, lekker kan chillen bij de voorstelling van anderen. Ook dansers bezoeken gratis elkaars presentaties op de dansdag.

Meer informatie
Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Sander Buckers, coördinator Theater & Dans.
Telefoon: 06-39865636
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek