Muziekbibliotheek

Onder het dak van FluXus vind je een mooie muziekbibliothee met een ruime sortering bladmuziek voor beginnende en (ver)gevorderde muzikanten. Voor solisten of ensemble/orkest spelers is er een zeer gevarieerd aanbod. Het uitgebreide assortiment bevat klassieke-, pop- en jazzmuziek. Ook de volks- en wereldmuziek of musicals en songbooks zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast bezit de bibliotheek naslagwerken, tijdschriften en theoretisch materiaal. Jonge, net beginnende, muzikantjes vinden leuke muziek in de Kinderkast.

Iedereen is welkom om te komen lenen. Het lidmaatschap is gratis voor leerlingen die in het bezit zijn van de FluXus Family & Friends-kaart. Voor leners buiten FluXus is een jaarlijkse bijdrage van € 5,- lidmaatschap verschuldigd. Leden van “De Bieb” krijgen hierop een korting en betalen € 3,50. 

Openingstijden
Maandag en woensdag t/m vrijdag: 15.00-16.30 uur
Dinsdag: 10.00-17.00 uur

Het is mogelijk buiten de openingstijden van de bibliotheek te reserveren, boeken halen/brengen enz. De balie aan de Westzijde is open van 09.00 – 21.00 uur, maandag t/m vrijdag. 

Voor vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 075 - 635 61 11 (tijdens openingtijden).

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek