Muziekschool en Popschool

Wil je een instrument leren bespelen, of wil je goed leren zingen? Wil je lekker samenspelen? Dan zit je hier goed. Bij FluXus vinden veel goede docenten een onderdak. Ze hebben allemaal een goede vakopleiding gevolgd, zijn zeer ervaren in het lesgeven en hebben een grote passie: muziek. Zij willen het muziek maken niet voor zichzelf houden, maar overbrengen aan zoveel mogelijk mensen. En ze zijn er heel erg goed in.

De beste faciliteiten
De docenten maken bij het delen van hun passie gebruik van de goede faciliteiten die FluXus hun en hun leerlingen kan bieden. Zo heeft de docent die lesgeeft onder het dak van FluXus de beschikking over goede instrumenten. De lokalen zijn speciaal gebouwd voor muziek en de muziekschool van FluXus beschikt over een prachtige concertzaal, waar het hele jaar door concerten en voorspeelavonden gegeven worden.

Wil je weten wie er allemaal lesgeven bij FluXus?
Kijk dan onder docenten.

Weet je al welk instrument je wilt gaan bespelen?
Dan kun je direct zoeken op instrument.

Je kunt je via de pagina direct bij de docent inschrijven of contact opnemen. 

Klik in de linkerbalk door als je meer wilt weten over de Ensembles, de Talentklas, het Concours, de Muziekbiblitoheek, de Muziektrein of Muziekexamens.

Ook hebben wij een Popschool! Kijk op www.defluxpopschool.nl voor al het aanbod op het gebied van bandjes, popkoren, dj's en videoclips.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion Hofer, klantenservice Muziek.
Telefoon: 075 635 61 11
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek