Klachtenregeling, vertrouwenspersoon en omgangsregeling

FluXus is aangesloten bij de brancheregeling voor professionele opvang bij ongewenst gedrag. Onder ongewenst gedrag wordt verstaan: seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, agressie en geweld. Deze regeling geldt voor iedereen, die bij FluXus komt.

Naast professionele opvang door goed opgeleide vertrouwenspersonen, is er een uit experts bestaande klachtencommissie. Het centrale meldnummer gaat via ArboNed en is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar: 0800-0204204.

Lees hier de volledige regeling.

Algemene klachten
Heb je een andere klacht van algemene aard, bijvoorbeeld omtrent de lessen, neem dan eerst contact op met de docent. Kom je er niet samen uit, dan kun je contact opnemen met de coördinator van de betreffende afdeling.

075-6356111 (algemeen nummer) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor klachten buiten de cursussen of docenten om, kun je contact opnemen met Hester Gräfe, Hoofd Bedrijfsvoering. Telefoonnummer 075-6553520 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw verhaal en die van de tegenpartij zal zorgvuldig bekeken worden en er zal worden geprobeerd om tot een oplossing te komen.
 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek