Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Nieuws

Nieuws

Samenwerking De Flux en Bullekerk

Podium de Flux heeft de intentie uitgesproken om naast haar samenwerking met andere culturele partners, voor het aankomend seizoen een gezamenlijk programma neer te zetten met Cultureel Centrum Bullekerk.

60-plussers gezocht voor uniek dansproject

FluXus presenteert samen met het Zaantheater Gouden Dans: KOM DANS MET MIJ DE DANZON. Gouden Dans is hét dans-initiatief voor 60-plussers. Goed voor het lijf, goed voor de hersenen én goed voor het ontmoeten van andere mensen.

Kinder-workshops op Cruyff Court

Tot en met 21 oktober organiseert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek in samenwerking met FluXus acht woensdagmiddagen vol workshops op het Cruyff Court Kogerveld.

Ondersteuning amateur kunstenaars

Zaanse amateurkunstenaars, kleine culturele instellingen en organisatoren kunnen binnenkort een aanvraag indienen voor steun van de gemeente Zaanstad.

FluXus Zomerweek

In de laatste week van de zomervakantie organiseert FluXus een Zomerweek in samenwerking met de Gemeente Zaanstad. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 13 jaar kunnen gratis meedoen aan een leuke en creatieve dag.

Zomerthuisblijf klooiboek!

Bij FluXus en De Bieb kun je het grote zomerthuisblijfklooiboek ophalen. Dit vakantieboek is voor kinderen en ouders die na al het binnen schermkijken wel even toe zijn aan ontspanning en lekkere avonturen.

Dance Your Life

FluXus lanceerde in samenwerking met het Zaantheater de film ‘Dance Your Life’, over de impact van Corona op een groep Zaanse jongeren.

Zaans Noodfonds

Roep om financiële steun Zaanse popsector

Bereikbaarheid FluXus

Gedurende de zomer worden er werkzaamheden verricht aan de Westzijde, maar FluXus is gewoon bereikbaar!

Stringkids online

De kinderen van Stringkids spelen samen met Pietje Ode an die Freude.

Cultuurmenu straks

In september komt het Cultuurmenu weer op gang met voorstellingen, excursies en workshops. We gaan er vooralsnog van uit dat voorstellingen doorgaan.

Groep 8 musical

In korte tijd hebben enkele vakdocenten aanbod ontworpen om in deze tijd groep 8 toch het afscheid te kunnen geven wat zij verdienen.

Ook bij FluXus: bladmuziek lenen

Onder het dak van FluXus vind je een mooie muziekbibliotheek met een ruime sortering bladmuziek voor beginnende en (ver)gevorderde muzikanten.

Iedereen is welkom om te komen lenen. Lenen is gratis voor leerlingen met een FluXus Family & Friends Card. Zonder FluXus-pas betaal je jaarlijks € 5,- (€ 3,50 voor leden van De Bieb).