Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Nieuws

Nieuws

FluXus Zomerweek

In de laatste week van de zomervakantie organiseert FluXus een Zomerweek in samenwerking met de Gemeente Zaanstad. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 13 jaar kunnen gratis meedoen aan een leuke en creatieve dag.

Zomerthuisblijf klooiboek!

Bij FluXus en De Bieb kun je het grote zomerthuisblijfklooiboek ophalen. Dit vakantieboek is voor kinderen en ouders die na al het binnen schermkijken wel even toe zijn aan ontspanning en lekkere avonturen.

Dance Your Life

FluXus lanceerde in samenwerking met het Zaantheater de film ‘Dance Your Life’, over de impact van Corona op een groep Zaanse jongeren.

Zaans Noodfonds

Roep om financiële steun Zaanse popsector

Bereikbaarheid FluXus

Gedurende de zomer worden er werkzaamheden verricht aan de Westzijde, maar FluXus is gewoon bereikbaar!

Stringkids online

De kinderen van Stringkids spelen samen met Pietje Ode an die Freude.

FluXus weer open vanaf 2 juni

Met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, gaat FluXus weer zoveel mogelijk open voor lessen!

Cultuurmenu straks

In september komt het Cultuurmenu weer op gang met voorstellingen, excursies en workshops. We gaan er vooralsnog van uit dat voorstellingen doorgaan.

Groep 8 musical

In korte tijd hebben enkele vakdocenten aanbod ontworpen om in deze tijd groep 8 toch het afscheid te kunnen geven wat zij verdienen.

FluXus in de Noodopvang

Tijdens de meivakantie verzorgden FluXus netwerkdocenten activiteiten voor kinderen die naar de noodopvang gingen. 

Digitale maak-lessen FluXlab

Om te zorgen dat je ook op school of thuis aan de slag kan met creatieve technologie maakt het FluXlab elke week bijzondere, digitale maaklessen.

FluXus blijft t/m 19 mei alleen online

Voor FluXus blijven de Covid-19 maatregelen vooralsnog van kracht. Dat betekent dat FluXus tot in elk geval 19 mei 2020 is gesloten.

Ook bij FluXus: bladmuziek lenen

Onder het dak van FluXus vind je een mooie muziekbibliotheek met een ruime sortering bladmuziek voor beginnende en (ver)gevorderde muzikanten.

Iedereen is welkom om te komen lenen. Lenen is gratis voor leerlingen met een FluXus Family & Friends Card. Zonder FluXus-pas betaal je jaarlijks € 5,- (€ 3,50 voor leden van De Bieb).