Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Nieuws

Nieuws

Vacature – verbinder in cultuur

Ben jij dé persoon die scholen kan adviseren bij de realisatie van inclusief cultuuronderwijs op school?

Sinterklaas 2 december bij FluXus

Vol verwachting klopt ons hart, want op woensdag 2 december komt Sinterklaas naar FluXus!

FluXus weer open

De aanscherping van de lock down is per 19 november ten einde. FluXus is weer open voor lessen, voorstellingen en presentaties.

Casper wint Prinses Christina Concours

Talentklasleering Casper Groep wint de eerste prijs in zijn leeftijdscategorie.

FluXus en Zaantheater bieden Amateurkunst NU

FluXus en het Zaantheater bieden amateurkunstenaars de kans zichzelf te laten zien in acht voorstellingen onder de noemer Amateurkunst NU.

Vacature Project-medewerker

FluXus zoekt een project-medewerker die vanuit een cultureel hart werkt met scholen, zorg, welzijn, gezondheidszorg, opvoeding, inburgering en sociale activering.

Gratis bus Cultuurmenu

Vanwege de bijzondere situatie dit schooljaar kunnen scholen gebruik maken van gratis busvervoer naar een voorstelling, excursie of externe workshoplocatie.

REGGAE AGAINST RACISM IN PODIUM DE FLUX

ZenSocial Productions organiseert in samenwerking met verschillende podia, waaronder Poppodium de FluX, een concertreeks onder de naam Reggae Against Racism.

Vrijheid in textiel en woord

Vanaf vrijdag 2 oktober 2020 is de nieuwe expositie ‘Vrijheid’ te bewonderen bij FluXus. Deze expo, ter ere van 75 jaar bevrijding, is een samenwerking tussen de maakplekken Eindeloos Textiel en de Poëzie Werkplaats.

CMK III

Met Cultuureducatie met Kwaliteit III kunnen we met cultuurmakers en onderwijs onder meer werken aan kansengelijkheid, samenwerken met de culturele omgeving en verbinding binnen- en buitenschools.

NIEUWE SPRINGPLANK VOOR ZAANSE ACTS

Poppodium de FluX start een uniek bandcoachingsproject in samenwerking met Muziekstudio Jottem en The Creative Factory.

Creatieve Inval bij uitval

Corona stelt scholen soms voor lastig oplosbare problemen. Leerkrachten moeten thuisblijven bij verkoudheidsklachten. FluXus biedt een praktische oplossing: de creatieve inval!

Ook bij FluXus: Cultuurmenu en Brede school

In Zaanstad zijn de cultuurprogramma's Cultuurmenu en Brede school basisvoorzieningen. Beiden worden gecoördineerd door FluXus Onderwijs. Door beide programma's met elkaar en met de visie van de school te verbinden, ontstaat er een extra rijke leeromgeving.

Fotografie Marcel Fraij