Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

PODIUM DE FLUX  ❤ HEROES MUSIC BAR
SUPPORT YOUR LOCALS!

Nieuwe talenten en Zaanse talenten onder 1 dak! Podium de Flux is een samenwerking aangegaan met Heroes Music Bar en boekingskantoor Friendly Fire voor een reeks van optredens met opkomende artiesten/bands aangevuld uit de eigen Zaanse regio. Op vrijdag 6 maart zorgen Wies, Figgie en Betting on One voor een knallende eerste editie! Bezoekers die komen krijgen een extraatje bij de deur.

De Amsterdamse, Nederlandstalige indiepopband WIES bestaat net iets langer dan een jaar, maar beleefde een vliegende carrièrestart met de winst van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. WIES maakt, zoals ze het zelf het liefst omschrijven, ’rammelende elektronische muziek’ en is ‘de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische’ – geïnspireerd door het werk van Ramses Shaffy tot Spinvis.

Overal waren ze, die twee vliegerachtige vormen met cirkels erin. Stickers, spandoeken, stifttekeningen. Net zo speels en vrijzinnig als de band die ze als haar symbool draagt: het Utrechtse viertal Figgie. Of het nou over Zwemmen, Dinsdagen, Nathalie of Vincent gaat, Figgie kleurt zonnige zomerdagen perfect in met een dosis speelse, hokjesloze poëzie en gitaarlijntjes nog vrolijke dan Two Door Cinema Club en Vampire Weekend.

Jeroen Schipper en Leroy Visser streven ernaar om een vermakelijk duo te worden, met melodieuze en ontroerende nummers en vooral om hun muziek naar de harten van zoveel mogelijk te brengen! Betting On One, is een nieuw concept dat een muzikale reis vol wendingen wil worden, waar niets te verwachten is en het mysterie je laat leiden!

 

Locatie: Podium de Flux, Hemkade 48
Datum: 3 maart
Deur open: 20:00
Voorverkoop: €5,-

Kaartjes en meer info op: www.podiumdeflux.nl