Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Lessen op nieuwe locatie

9.9.2019

Dit seizoen starten de lessen Dans, Theater & musical, Beeldende kunst en Digitale media in de Verkadefabriek, de nieuwe FluXus-locatie op Westzijde 168 in Zaandam. De lesruimtes worden vanaf 9 september in gebruik genomen.

Afgelopen vakantieweken is ontzettend hard gewerkt aan deze nieuwe ruimtes in de Verkadefabriek. Hoewel lang nog niet alles klaar is, starten de lessen in de tweede week van september. Dat betekent niet dat ze al volledig ingericht zijn, maar er kunnen wel lessen worden gevolgd. Via de docent hoort iedereen wanneer elke cursus weer begint.

Er wordt nog gewerkt
Voor een aantal ruimtes geldt bijvoorbeeld dat er nog geen verlichting hangt. Dit vangen we tijdelijk op met bouwlampen. Ook de foyer is nog niet klaar en krijgt een tijdelijke inrichting in afwachting van de prachtige nieuwe aankleding. Er zal nog volop worden gewerkt, maar FluXus zorgt ervoor dat de veiligheid (met extra aandacht voor de kinderen) is gewaarborgd. Wij vragen echter de ouders om een extra oogje in het zeil te houden.

Zolang er wordt verbouwd, is er gratis koffie, thee en limonade te krijgen in de foyer. Verder is er een tijdelijke kortingsregel voor het parkeren. Dat betekent dat er tot de herfstvakantie uitrijkaarten in de foyer te koop zijn voor €1,50 per stuk. Bovendien is er altijd een contactpersoon van FluXus aanwezig.