Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

UTRECHT - Workshops Jeugdfonds Cultuur en Sport op een Johan Cruyff Court, Normadreef COPYRIGHT KOEN SUYK

02.09.2020 - 21.10.2020

Tot en met 21 oktober organiseert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek in samenwerking met FluXus acht woensdagmiddagen vol workshops op het Cruyff Court Kogerveld. Woensdag 2 september is de opening. Kinderen van 6 t/m 13 jaar uit Kogerveld en omgeving kunnen gratis meedoen met een ruim aanbod aan activiteiten. Cruyff Court Kogerveld is onderdeel van het landelijke project Cultuur@CruyffCourts.

Veel te doen

Elke woensdagmiddag is er van 14.30 tot 16.00 uur een ruime keuze aan workshops op het court aan de Veldbloemenweg. Bijvoorbeeld percussie, FIFA-straatvoetbal skills, free runnen, striptekenen, verhalen maken, theater en meer. Het programma per dag is hier te bekijken. Per kind  staat een pakje drinken en een verpakte koek klaar, toiletten zijn aanwezig en bij slecht weer zijn binnenruimten beschikbaar. De corona-voorschriften worden nageleefd.

Opening met beroemde gasten

Tijdens de feestelijke opening op 2 september geeft Zaankanter Edward van Gils (één van de beste straatvoetballers ter wereld) een demonstratie straatvoetbal. Daarnaast wordt er een dansdemo gegeven en zal freerunner Wesley Oostrom zijn acrobatische kunsten laten zien. Op 9 september komt Nasser el Jackson (tweevoudig wereldkampioen Ground Moves) vanaf 14.15 uur een demonstratie geven. Ook  het slotevent op 21 oktober belooft een spektakel te worden.

Lessen volgen?

Het Jeugdfonds, FluXus en de Cruyff Foundation hopen met dit project meer kinderen te interesseren voor culturele activiteiten en te stimuleren om na de workshops reguliere lessen te gaan volgen. Voor kinderen uit gezinnen met minder geld kunnen de vervolglessen worden vergoed door ‘Samen Voor Alle Kinderen’. Lees meer…

Meer info en inschrijven

Om zeker te zijn van jouw deelname, meld je aan via het inschrijfformulier
Meer info over Cultuur@CruyffCourts Zaandam vind je hier