Herontdek je creativiteit!

Gegeven door: Wendie Hoenders

De training ‘Herontdek je creativiteit’ heeft als doel om creatieve blokkades op te ruimen. Deze training wordt gegeven door Wendie Hoenders. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring als docent beeldende vorming in het onderwijs en is beeldend kunstenaar en beeldend coach.

Wendie; Ik geloof dat veel volwassenen met potentieel veel talent weggeraakt zijn van hun eigen creativiteit. Ze hebben het soms verleerd, door negatieve ervaringen, door te hard te werken of te veel te denken. Het is echter nooit te laat om aan je creativiteit te werken!

In deze inspirerende training gaan we dit doen via opdrachten en oefeningen om er achter te komen wat jou werkelijk inspireert en wat jij wilt realiseren in jouw leven. Het zijn opdrachten die je prikkelen en uitdagen om ruimer te denken. Daarnaast helpen ze onbewuste drijfveren bloot te leggen en creatieve blokkades op te ruimen. Je leert je eigen inspiratiebronnen ontdekken en aan te boren en ze optimaal te gebruiken in je werk en in je leven.

De kennismakings-reeks
Op deze 3 vrijdagochtenden gaan we aan de slag om onze creatieve energie weer vrij te laten stromen. Met behulp van korte schrijfopdrachten krijg je al iets meer inzicht in je creatieve blokkades. Je vertaald deze eerste inzichten die je hebt gehad in een kunstwerk. Dit kan een gedicht zijn, een collage, of een ruimtelijk beeld of verhaal, afhankelijk van je eigen ideeën. Dit beeld zal je ook na dit blok helpen om de verbinding met je dromen en je scheppend vermogen te blijven voelen en het zal je inspireren in je dagelijks leven.

Verdieping
In deze 6-weekse training op vrijdagochtend ga ik dieper in op de blokkades in je creatieve energie. Ik bied je verschillende werkvormen aan die je helpen om deze blokkades te herkennen en op te ruimen zodat je creatieve energie vrij blijft stromen.

In het FluXus atelier worden de beelden, ideeën of inzichten die je hebt verkregen vertaald in een kunstwerk. Door je inzichten, dromen en wensen te verbeelden worden ze extra helder en scherp en dit helpt en inspireert je om de beelden in concrete stappen om te zetten in je dagelijks leven.
 

Praktische informatie

Wanneer
Vrijdagochtend van 10:00-12:00 uur.

Investering voor de kennismaking ( blok 3 keer)
€ 75 incl. materialen.

Investering voor de Verdieping( blok 6 keer)
€ 150 incl. materialen.

Voor info of opgave via onderstaande buttons of via http://www.eyessenz.com

 

Doelgroep:

  • volwassenen

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Vrijdag

Mijn lessen vinden plaats op locatie:

  • Klaas Katerstraat Zaandam

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Jaarcursus
  • Korte cursus

Ik geef les aan:

  • Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek