Ouder en Kind Atelier ( vanaf 18 maanden)

Gegeven door: Wendie Hoenders

Verwondering en Bezieling in het Ouder en Kind Atelier
Elk kind en elke ouder is creatief!

Voor sommigen van ons is het misschien makkelijker de creativiteit van ons kind te zien, dan die van onszelf. Maar als we de openheid en het gevoel voor mogelijkheden van onze kinderen in onszelf toelaten, zullen die ons eigen creatieve potentieel zeker weer tot leven wekken.

Uiting geven aan onze creativiteit is een daad van vertrouwen die ons verbindt met een hogere kracht. Als we bereid zijn te experimenteren met onze creatieve gaven, stellen we zowel onszelf als onze kinderen in staat contact te krijgen met iets groters – en met elkaar.

Voedt de Samen creatief en oordeelvrij bezig zijn in het Ouder en Kind atelier maakt je samen krachtig als ouder en kind en voedt de relatie met je kind en jezelf. Samen spontaan ontdekken en genieten staat centraal in het Ouder en Kind atelier.

Het Ouder en Kind atelier is gericht op het cultiveren van creativiteit bij beiden zodat ouders heel bewust en speels hun kinderen een gezond en creatief pad kunnen wijzen naar de toekomst.

Ik draag zorg voor een inspirerende omgeving waar Ouder en Kind zich kunnen terugtrekken en waar geconcentreerd gewerkt kan worden. Met eenvoudige en veelzijdige te gebruiken materialen kan er ontdekt worden, kunnen er eigen sporen worden gemaakt of kan er een concreet idee omgezet worden.

De ochtend wordt ingeleid met een meditatie, een onstpanningsoefening of een verhaal waardoor Ouder en Kind zich kunnen ontspannen en zich laten inspireren voor hun beeldende ontdekkingstocht. Zo krijgt het denken de kans om te stoppen en dit opent de deur naar creativiteit.

Leeftijd vanaf 18 maanden op iedere eerste Zaterdag van de maand van 10:00-11:00 uur.

SVP aanmelden via wendiehoenders@gmail.com of telefonisch 0637298359

Kosten zijn 15,00 euro per keer voor Ouder en Kind incl. materialen. Gaat door bij min. 4 deelnemers.

Praktische informatie

 

 

Doelgroep:

  • Kinderen t/m 12 jaar
  • volwassenen

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Zaterdag

Mijn lessen vinden plaats op locatie:

  • Klaas Katerstraat Zaandam

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Jaarcursus
  • Korte cursus

Ik geef les aan:

  • Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek