Draagbare kunst

"Draagbare kunst"

Wat voor cursus is dit!

 

In zes lessen neem ik je mee in het proces van het maken van draagbare kunst.

Leer grenzen verleggen, laat de functionaliteit los, denken vanuit materiaal of een vorm. Out of the box. Leer ontwerpen en vormgeven op een vrije manier. Niet nadenken, gewoon doen... experimenteer en creeër, kijk wat er ontstaat.

Ik wil met jou een connectie maken tussen mode en kunst. Zonder dat trends de creativiteit belemmeren. Beheers jij een techniek heel goed, gebruik deze dan. Je kiest zelf het materiaal waar jij het liefst mee werkt, dat hoeft dus niet altijd stof te zijn. We werken van plat vlak naar ruimtelijk. Het gaat erom dat het eindresultaat op het lijf gedragen kan worden.

Kunst wordt niet snel gezien als iets draagbaars, ik daag je uit om grensen te verleggen en jouw kostuum tot uitvoering te brengen.

 

Praktische informatie

 

Het is een reeks van 6 les middagen.

Je betaald voor de hele reeks Euro 300,00 inclusief 21% btw. jongeren tot 21 jaar betalen geen btw. Materialen en koffie of thee zijn voor eigen rekening.

De lessen zullen bij voorkeur op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur plaatsvinden.

In september wil ik weer met een nieuwe reeks beginnen startend op de 23 ste. De andere data zijn 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november en 2 december. Deze data staan nog niet vast.

Voor meer informatie stuur een bericht naar info@tanade.nl.

Doelgroep:

  • Jongeren 12+
  • volwassenen

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Zaterdag

Mijn lessen vinden plaats op locatie:

  • Klaas Katerstraat Zaandam

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Korte cursus

Ik geef les aan:

  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek