De Keyboardband

Gegeven door: Marcel de Hoop

keyboard-spelen_2504610.jpgDe Keyboardband is de naam voor een keyboardensemble met maximaal vijf muzikanten. Net als in een echte band zit er een "drummer" in, net als een "bassist" en een "zanger" (die natuurlijk niet echt zingt maar de melodie op het keyboard speelt). De overige muzikanten spelen de akkoorden en/of een tweede stem. Het repertoire bestaat uit bekende (en onbekende) nummers die ik speciaal hiervoor heb gearrangeerd. De cursus duurt tien weken ; in die tien weken gaan we (afhankelijk van de vorderingen en het niveau) twee of drie stukken spelen. Uiteraard zullen de stukken ook worden gepresenteerd op een voorspeelavond. 

De cursus vindt drie keer per jaar plaats met drie verschillende niveaus, te weten: 

- ongeveer één jaar les

-ongeveer drie jaar les

-ongeveer vier jaar (of langer) les

De lessen vinden plaats op vrijdagavond rond half acht. Het precieze tijdstip hangt af van de planning van mijn rooster maar zal niet heel veel afwijken. 

Je krijgt je partijtjes mee tijdens je normale les. De indeling per niveau wordt door mij bepaald, zo krijgen we steeds groepjes met leerlingen die qua niveau aan elkaar gewaagd zijn. 

BELANGRIJK VOOR PIANISTEN EN ORGANISTEN: speel je piano of orgen en wil je wel eens wat anders proberen, dan kan je je natuurlijk ook inschrijven voor de Keyboardband, maar dan wil ik eerst even een intakegesprekje houden, zodat ik kan zien op welk niveau je zit. 

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 10 lessen van een uur. Leerlingen van mij betalen €77,50, niet-leerlingen van mij betalen €115. 

Doelgroep:

  • Kinderen t/m 12 jaar
  • Jongeren 12+

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Vrijdag

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Korte cursus

Ik geef les aan:

  • Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek