Zangles: pop & jazz

Gegeven door: Jula Kalshoven

Individuele zangles

Hou je van zingen? Heb je er altijd al van gedroomd om op te treden? Je favoriete nummers zingen? Eigen liedjes schrijven? Samen of alleen? Wil je je stem leren kennen en je eigen geluid ontdekken?

Dan is zangles iets voor jou!

In de lessen leer je jouw stem kennen middels allerlei verschillende oefeningen en muziekstijlen. Wat past bij jou? Wat vind jij leuk om te zingen? Of het nou Adele, Ariana Grande, Bob Dylan, Frank Sinatra of Stevie Wonder is, alles kan!
Je leert over ademhaling en ontspanning en hoe je je stem goed en gezond gebruikt. Verder werken we aan tekst, uitspraak en ritme.

Een keer in de 8 weken is er groepsles! Je hebt dan een lange les samen met jouw leeftijdsgroep. Het is heel leuk en leerzaam om samen les te hebben! We werken met z'n alleen aan podiumpresentatie, techniek, improvisatie, maar ook onderwerpen als liedjes schrijven en faalangst komen aan bod.

Zo gaan we aan de slag en ontdekken we jouw mogelijkheden! Samen werken we toe naar de halfjaarlijkse leerlingen-voorzingavond, zodat jij kan laten zien en horen wat je geleerd hebt!

Proefles

Je kan bij mij altijd terecht voor een proefles om te kijken of zangles echt iets voor jou is. Neem hiervoor contact met mij op!

 

Praktische informatie

Voor informatie over tarieven, de cursus of het volgen van een proefles, kunt u contact met mij opnemen via de contactknop onderaan deze pagina.           

Mijn lesaanbod staat ook op www.meedoenzaantstad.nl hier kan je sponsoring krijgen voor je zanglessen. Dit is alleen mogelijk voor leerlingen tot 21 jaar.

De lessen vinden plaats op dinsdag tussen 14.00 en 22.00 in het gebouw van FluXus aan de Westzijde in Zaandam.

Doelgroep:

  • Jongeren 12+
  • volwassenen

Ik geef les op de volgende dagen:

  • Dinsdag

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Jaarcursus
  • Proefles

Ik geef les aan:

  • Beginners
  • Iets gevorderd
  • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek