Keyboard

Gegeven door: Marcel de Hoop

                               KEYBOARDLES IN ZAANSTAD

Ben je ergens tussen 6 en 90 jaar oud? Houd je van muziek? En zou je het keyboard wel willen leren bespelen? Dan kan ik je daarbij helpen. Het keyboard is een van de veelzijdigste muziekinstrumenten die er bestaan. Je kunt vele verschillende instrumenten laten klinken en daarnaast in je eentje een hele band of orkest laten horen. Maar dat hoeft niet altijd, je kan ook gewoon een pianostuk spelen als je dat wilt. Maar uiteindelijk is er toch niets leukers en mooiers dan dat je jouw favoriete muziekstuk kan laten horen aan iedereen die het maar horen wil (en ook aan de buren ?, maar gelukkig hebben keyboards een koptelefoonaansluiting ?). Uiteraard kijken we wat je wil leren en passen we de (leer)route die we gaan volgen daarop aan.

EEN EIGEN KEYBOARD

Je hebt een keyboard nodig om thuis op te kunnen oefenen. Nieuwe keyboards zijn te koop vanaf ongeveer €200. Yamaha is een van de betere merken, maar Casio maakt ook (nog steeds) keyboards. Op Marktplaats zijn ook genoeg keyboards te vinden, maar kijk dan wel goed uit voor je iets koopt of echt alles werkt.

VANAF WELKE LEEFTIJD?

Je kunt al keyboard leren spelen vanaf 6 jaar. Maar ik zal niet op een maandje kijken ?.

WAAR EN WANNEER?

Maandag, donderdag en vrijdag bij FluXus op de Westzijde 148 in Zaandam, en dinsdag in Buurthuis de Pelikaan, Kervelstraat 185a in Krommenie. Lestijden zijn op afspraak en na schooltijd. Er zijn geen lessen tijdens de officiële schoolvakanties.

UITPROBEREN?

Dat kan! Je kunt een GRATIS PROEFLES aanvragen. Stuur een mailtje naar mij (mailadres op de achterkant) en ik neem contact op om een afspraak te maken. Je kunt ook kiezen voor VIER ORIëNTATIELESSEN VOOR €40. Hiervoor kun je je aanmelden via mijn website (zie hieronder).

CONTACT:

Voor alle informatie je die wilt hebben of nodig hebt kan je terecht op mijn website:

                               www.marceldehoop.nl

Heb je vragen, of wil je je opgeven voor een gratis proefles, dan kun je me hier mailen:

                               info@marceldehoop.nl

Je kunt me ook bellen of appen: 06-22153939

Hopelijk tot gauw voor je eerste (proef)les!


  


  

Praktische informatie

Lesprijzen:

Ik hanteer een uurprijs van €45,90. Dat betekent dat een standaard les (individueel 20 minuten, duo 40 minuten, trio 60 minuten) per les €15,30 kost. Uitgaande van 38 lessen per seizoen betekent dat een prijs van €581,40 per jaar. Maar als er bijvoorbeeld slechts 37 maandagen in het seizoen zitten betaal je dus slechts 37 lessen.

Lesduur:

De standaard lesduur is per persoon 20 minuten. Dat kan individueel, maar ook 2 leerlingen in 40 minuten of 3 leerlingen in 60 minuten. Andere lesvoren zoals 25 of 30 minuten individueel resp. 50 of 60 minuten in duovorm kunnen natuurlijk ook. Belangrijk: voor leerlingen vanaf 21 jaar moet BTW worden berekend. De prijs per jaar (uitgaande van 38 lessen) bedraagt dan €703,50.

Doelgroep:

 • Kinderen t/m 12 jaar
 • Jongeren 12+
 • volwassenen

Ik geef les op de volgende dagen:

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Donderdag
 • Vrijdag

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Jaarcursus
 • Proefles

Ik geef les aan:

 • Beginners
 • Iets gevorderd
 • Gevorderd
◄ terug naar zoekresultaten

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek