Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Impulsregeling

Sport & Cultuur

19.03.2021

FluXus heeft onlangs van de Gemeente Zaanstad vernomen dat de voorwaarden voor deelname aan de Impulsregeling Sport & Cultuur (brede school) voor schooljaar 2021-2022 wijzigen. Door deze wijzigingen kunnen sommige scholen wél gebruik maken van deze subsidie en anderen juist niet.

De cultuurexperts kijken graag met jullie verder naar wat kan en hoe je dit zou kunnen organiseren. Of dit nu via de Impulsregeling Sport & Cultuur gaat of op een andere manier wordt gefinancierd.

Cultuurmakers brede school

Cultuurmakers die voor het onderwijs werken en zich inzetten voor de brede school kun je hier vinden

Het is mogelijk om te filteren op groep en discipline. Houd je van bladeren door het aanbod? Gebruik dan de brochure van vorig jaar.

Cultuurexpert denkt mee

Natuurlijk kan jullie cultuurexpert helpen met het samenstellen van een divers aanbod, het verbinden van binnen- en buitenschools aanbod en het vinden van een culturele partner in de buurt.

Daarnaast kan de cultuurexpert meedenken over het verbinden van dit aanbod aan jullie plannen voor Cultuureducatie met Kwaliteit 3 en/of het Cultuurmenu. Neem hiervoor gerust contact op met je cultuurexpert!