Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

FluXus Thuis

creatief online

06.04.2020

Je creativiteit ontdekken en ontwikkelen? Dat kan nu ook vanuit huis via het online platform FluXus Thuis. Je vindt er workshops op het gebied van beeldende kunst, media, dans, theater, schrijven en muziek. Iedereen kan meedoen, er zijn geen kosten aan verbonden.

De komende weken zullen er regelmatig nieuwe workshops online komen. De video’s zijn gemaakt door FluXus netwerkdocenten die tijdens de Corona-crisis veelal online les geven.

Iedereen kan meedoen

Directeur Otto Berg: “Aan huis gebonden zijn vanwege de Corona-crisis biedt ook kansen. Je hebt nu misschien meer tijd om de creatieve talenten in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen. FluXus komt daarom de komende weken met creatieve workshops online.  Voor kinderen, voor volwassenen, voor ouderen of juist activiteiten om samen te ondernemen. Je hebt er geen voorkennis of speciale materialen voor nodig: iedereen kan meedoen, gewoon thuis!”

Cultuuronderwijs Thuis

Op hetzelfde platform biedt de afdeling Onderwijs van FluXus ook online lesmateriaal voor leerkrachten en thuisonderwijzers aan. Samen met kunstvakdocenten en culturele instellingen selecteert FluXus Onderwijs wekelijks het mooiste online materiaal voor leerkrachten, ouders, leerlingen en ouders mét hun kinderen.

24creatief

De online workshops van FluXus zijn ook terug te vinden op het platform 24creatief.nl. OCK (Vereniging Overleg Cultuurparticipatie en Kunsteducatie Noord-Holland), een collectief van 23 Noord-Hollandse kunstenscholen, ontwikkelde dit nieuwe online platform voor iedereen die thuis lekker creatief bezig wil zijn.

Aan de slag

De online workshops die voor jou worden gemaakt door onze Netwerk-docenten zijn terug te vinden tussen al het andere aanbod. Ga naar de pagina  ‘Voor jou’ en vink ‘FluXus Thuis’ aan.