Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus t/m 3 mei

alleen online

02.04.2020

In navolging van de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus en de scholen, zal ook FluXus gesloten blijven tot en met de meivakantie. Dit geldt voor al onze locaties, inclusief de Pelikaan.

Dit betekent dat er tot en met 3 mei geen lessen kunnen worden gegeven bij FluXus.  Wel bieden veel docenten hun lessen online aan en start FluXus met ingang van volgende week met online workshops onder de noemer FluXus Thuis.

Crisis maakt creatief: online initiatieven

Er zijn veel leuke, creatieve initiatieven ontstaan in de laatste periode en FluXus deelt ze! Houd de Facebookpagina FluXusZaanstad in de gaten voor de nieuwste updates en leukste tips.

Evenementen geannuleerd t/m 1 juni

Zoals al eerder gemeld zijn alle bijeenkomsten en activiteiten voor groepen van mensen tot en met 1 juni geannuleerd. Als er activiteiten naar online verhuizen lees je dat op deze site en op onze Facebook pagina. Indien mogelijk worden activiteiten verplaatst naar een nieuwe datum.  Wij zullen de deelnemers en bezoekers hierover zoveel mogelijk persoonlijk informeren en via de website.

Blijf op de hoogte

Via deze site houden wij iedereen op de hoogte van de actuele stand van zaken. We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie waarvan niemand weet hoe die zich zal ontwikkelen. Gezien de huidige stand van zaken kunnen wij niet anders dan deze maatregel nemen. Wij vragen daarvoor jullie begrip.