Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Filmeducatie

op jouw school?

Foto Filmhub NH

24.03.2021

FluXus biedt in samenwerking met Filmhub Noord-Holland scholen in het primair, speciaal en voorgezet onderwijs de mogelijkheid om met verschillende experts filmeducatie op het programma te zetten.

Wil je in plaats van een eindmusical een eindfilm maken? Laaggeletterdheid aanpakken door middel van film? Profielwerkstukken laten presenteren met een film? Of een leerlijn ‘documentaire maken’ inzetten voor je VMBO-leerlingen? Maak kennis met Filmhub Noord-Holland!

Over Filmhub Noord-Holland

Filmhub Noord-Holland bundelt de krachten in onze provincie om filmeducatie duurzaam in het basis- en voortgezet onderwijs te ontsluiten. Daarnaast denkt Filmhub Noord-Holland ook graag mee in het opzetten van een doorlopende leerlijn.

Filmhub Noord-Holland adviseert, ondersteunt en inspireert alle scholen die bezig zijn of zich bezig willen gaan houden met film- en beeldeducatie. Ze koppelen aanbieders van filmeducatie aan scholen, doen aan deskundigheidsbevordering en bieden faciliteiten om met filmeducatie aan de slag te gaan. Kortom: ze kijken graag samen met je wat ze voor jouw school kunnen betekenen!

Interesse?

Wil jij de komende twee jaar de mogelijkheden onderzoeken en een stap te zetten met filmeducatie?
Neem contact op met je FluXus cultuurexpert of direct met Karlijn Vriend van Filmhub.