Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Vervolgcursus ‘Hoe schrijf je een verhaal?’

Docent: Bettina Drion

Doelgroep

Niveau

Waar

In deze vervolgcursus 'Hoe schrijf je een verhaal?' gaan we dieper in op de verschillende manieren waarop je je verhaal kunt vormgeven, het gebruik van het perspectief, het creëren van een spanningsboog, de manieren waarop je met de 'tijd in je verhaal' omgaat en het toewerken naar een plot. Ook krijg je feedback op je teksten (afhankelijk van de lengte ervan).

De laatste lessen werken we toe naar de publicatie in een bundel van de verhalen die alle cursisten gemaakt hebben tijdens de lessen, en we schrijven we een Estafetteverhaal. Aan het eind van de cursus krijg je een exemplaar van de verhalenbundel.

Lestijden

Dinsdag 19.30-21.30 uur

Startdatum

7 maart 2023

Kosten

175 euro voor zes lessen en een exemplaar van de verhalenbundel met jouw verhalen erin. Bij boeking tegelijk met de basiscursus: 10% korting.

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Bettina Drion

Mijn aanbod

Sinds 2008 schrijf en publiceer ik romans, non-fictie en korte verhalen. Wat mij als schrijver boeit is hoe goedbedoelde intenties soms onomkeerbare, zelfs fatale gevolgen kunnen hebben. Dit is een thema dat in al mijn verhalen terugkeert. Daarnaast geef ik schrijfretraites, lezingen en workshops bij evenementen en festivals in binnen- en buitenland. Mijn vijfde boek 'Een soort van sterven', een roman over schuld, loyaliteit en zelfbeschikking, verscheen in januari 2022 bij Uitgeverij Prometheus. Momenteel doe ik onderzoek voor mijn zesde roman.

Info

Specialisme

  • Naast boeken schrijven: het geven van cursussen en workshops 'Hoe schrijf je een verhaal?' voor volwassenen en PO/VO. Lezingen over de thema's uit mijn werk. Schrijfretraites in het Frankrijk en Griekenland. Individuele schrijfbegeleiding.

Contact docent

Hoe schrijf je een verhaal?