Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Schrijfpodium: Poëzie Werkplaats

Docent: Ellis van Atten

Doelgroep

Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Een werkplaats of maakplaats waar de gereedschappen voor poëzie of spoken word aanwezig zijn. Ruimte, rust, inspirerende oefeningen, thema's, stevige feedback, deskundige begeleiding en collega-schrijvers. Naast schrijven, zullen we onderzoeken hoe en waar tekst los kan komen van het scherm; door performance of mooi vormgegeven. Soms werken we (mee) aan een project.

Eens per maand is er een bijeenkomst bij Fluxus met een workshop, een thema of een spreker. Op 9 maart, 6 april, 11 mei en 8 juni. Iedereen met wat liefde voor woordkunst is welkom. Met de strippenkaart €15 (5strippen is €75 en te gebruiken voor de Werkplaats en het Schrijfatelier) of eenmalig €20.

Daarnaast is er een werkgroep die samenkomt om samen te schrijven en elkaar feedback te geven. Vaak wordt er gewerkt met een thema of aan een project.

De Poëzie Werkplaats maakt deel uit van de maakplek Schrijfpodium.

 

Lestijden

Woensdagen, 19.30-21.30

Startdatum

08-09-2020

Kosten

€20 per keer / €75 voor een 5-strippenkaart (maakplek Schrijfpodium)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

Ellis van Atten

Mijn aanbod

Taalspeler of woordkunstenaar, zo voel ik me. Hoe woorden verhalen, gedichten, artikelen, romans en gewoonweg kunstwerken kunnen worden, verrast me elke keer weer. Ik schrijf van alles, maar de poëzie komt op de eerste plaats.

Inspirator, aanjager, motivator, coach, meespeler op het gebied van woordkunst; dat is hoe ik werk. Ik geloof dat iedereen woorden genoeg heeft, en ze kan gebruiken voor creativiteit. Jij ook!

Professioneel, dat ben ik ook. Naast het vele schrijven en performen als stadsdichter van Zaanstad, dichter en het werken als tekstschrijver en (eind- en hoofd-) redacteur, heb ik bij ScriptPlus de opleiding Docent Creatief Schrijven gevolgd.

Info

Specialisme

  • Poëzie, creatief schrijven, columns, redactie, kort verhaal.

Contact docent