Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Maakclub in het FluXlab

Docent: FluXus Plus

Doelgroep

Kinderen (t/m 12 jaar)

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Verkadefabriek

Het FluXlab is de eerste makerspace in de Zaanstreek: een maakplek waar creatieve makers – professional en hobbyist – elkaar ontmoeten, machines delen en kennis en ideeën uitwisselen.

In deze "leukste makerspace van de Zaanstreek" kun je elke woensdag aan de slag met onder andere 3D printers, een lasersnijder en plotter. Daarnaast zijn er elektrische- en handgereedschappen en is er elektronica en software aanwezig om je ideeën te ontwerpen en vorm te geven.

Maakclub voor kids

Elke woensdagmiddag is er de Maakclub. Dan is het FluXlab er voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je verzint het en maakt het zelf, maar heb je hulp nodig dan is er iemand om je te begeleiden. Kun je zelf nog even niets verzinnen dan heeft de begeleider leuke projecten liggen om mee aan de slag te gaan.

De Maakclub gaat veel verder dan knutselen. Je kunt hier dingen maken zoals t-shirts, stickers, 3D objecten of wat je zelf ook maar verzonnen hebt. We delen de kennis en helpen elkaar en de machines zoals de lasersnijder, 3D-printer en plotter. (Papa's en mama's opgelet: hier wordt serieus gewerkt aan de 21st century skills van jullie kids).

Nieuwsgierig? Kom gewoon eens langs. De eerste keer kun je gratis meedoen.

Lestijden

Wo. 15.30 - 17.00 uur

Startdatum

Je kunt altijd starten

Kosten

€ 7,50 per keer of jaarabonnement € 200,- (10 x € 20,-)

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

FluXus Plus

Mijn aanbod

Naast de cursussen die door docenten worden aangeboden, organiseert FluXus zelf ook zogenaamde 'meerwaarde activiteiten' om het culturele aanbod in de Zaanstreek te verrijken.

Dit kunnen bijvoorbeeld samenspeelgroepen zijn, concerten, festivals, talentklassen, voorbereidend muziekonderwijs, exposities of grotere producties. De musicalproducties die je kent vanuit het Zaantheater zijn een goed voorbeeld hiervan.

Deze Plus-activiteiten worden als 'cursus' gepresenteerd. Inschrijven verloopt - indien nodig - via deze site.

Info

Specialisme

  • Plus-activiteiten
  • Gitaar

Contact docent

Musical Academy

Zaanse beeldbrigade

FluXlab

Theorielessen en muziekexamens

De Muziektrein

De FluXus Band

FluXus Productieteam