Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Carols From Scratch

Carols From Scratch

Docent: FluXus Plus

Doelgroep

Jongeren (12+)
Volwassenen

Niveau

Beginner
Iets gevorderd
Gevorderd

Waar

Zaandam Muziekschool

Een gezellige dag vol (kerst)sfeer en zingen voor mensen mét maar ook zonder koor ervaring: dat is de Carols from Scratch-dag bij FluXus! Het belooft weer een feestelijke en muzikale dag te worden. Zing mee of kom luisteren naar het resultaat van een dagje Carols from Scratch! Je bent van harte welkom. 

Op 17 december 2022 organiseert FluXus weer zijn bekende Scratch dag! De dag start om 10.00 (inloop vanaf 09.30, de koffie staat klaar). Er worden een aantal traditionele Christmas Carols en andere kerstliederen ingestudeerd door een ervaren koordirigent en een pianist.

Optreden voor publiek

Ter afsluiting, om 16.00 uur, worden de ingestudeerde Carols voor publiek ten gehore gebracht in de Pasveerzaal van de muziekschool. Entree voor de eindpresentatie is vrij.

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 32,50. Hiervoor ontvang je de muziek voor de te zingen Carols, in de pauzes koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en een hele gezellige dag die afgesloten wordt met een hapje en een drankje. Vanaf 2 december kun je de muziek ophalen op de FluXus locatie Muziekschool (Westzijde 148, Zaandam) en de kosten van deelname met pin betalen.

Aanmelden & vragen?

Aanmelden: Vul het Carols From Scratch aanmeldformulier 2022 in en stuur dit vóór 8 december* 2022 naar FluXus Muziek o.v.v. Carols from Scratch, Westzijde 148, 1506 EK Zaandam of per mail naar mhofer@fluxus.nl

Vragen: Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Marion Hofer via mhofer@fluxus.nl of 075-6356111

Lestijden

10.00 - 17.00 uur
eindpresentatie vanaf 16.00 uur

Startdatum

17 november 2022

Kosten

€ 32,50

Inschrijven
Contact met docent

Inschrijven

Contact met docent

Ervaringen

Geen reviews beschikbaar

Deel je ervaring

FluXus Plus

Mijn aanbod

Naast de cursussen die door docenten worden aangeboden, organiseert FluXus zelf ook zogenaamde 'meerwaarde activiteiten' om het culturele aanbod in de Zaanstreek te verrijken.

Dit kunnen bijvoorbeeld samenspeelgroepen zijn, concerten, festivals, talentklassen, voorbereidend muziekonderwijs, exposities of grotere producties. De musicalproducties die je kent vanuit het Zaantheater zijn een goed voorbeeld hiervan.

Deze Plus-activiteiten worden als 'cursus' gepresenteerd. Inschrijven verloopt - indien nodig - via deze site.

Info

Specialisme

  • Plus-activiteiten

Contact docent

FluXlab: Blender

FluXlab: SketchUp

Gouden Dans

Musical Academy

Zaanse beeldbrigade

FluXlab

Maakclub in het FluXlab

Lessen en examens muziektheorie

De Muziektrein

De FluXus Band

FluXus Productieteam