Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Corona-maatregelen

per 25 september

StockSnap via Pixabay

16.09.2021

Op de persconferentie van de overheid 14 september werd aangekondigd dat de anderhalve meter-regel wordt opgeheven. Fijn, want dat betekent dat we weer meer publiek mogen ontvangen bij voorstellingen en optredens bij FluXus en Podium de Flux.

Er zijn genoeg mensen gevaccineerd om een deel van de coronamaatregelen te versoepelen. Anderhalve meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht. Wel geldt ook dan nog steeds: geef elkaar de ruimte.

Regels bij het volgen van lessen

Volg je lessen bij FluXus dan is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Anderhalve meter afstand houden is niet meer verplicht, maar wel het advies.

Maak je gebruik van de horeca bij FluXus, dan zal de medewerker bij je bestelling vragen om je coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs.

Voorstellingen en concerten

Per 25 september moet iedereen vanaf 13 jaar bij een bezoek aan culturele voorstellingen en evenementen een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.

Kom je voor een voorstelling, optreden of concert naar FluXus of Podium de Flux dan zal een medewerker bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs en je ID.

Bron: Rijksoverheid