Pepijn van der Sande

Specialisme: Zang: Pop, Jazz, Soul, Muziektheater

Ik ben Pepijn van der Sande (1992) en ik ben zanger, zangdocent, componist en liedtekstschrijver. In 2016 ben ik cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en hiermee heb ik een mastertitel in de richting jazz-zang behaald. Al jaren treed ik op in binnen- en buitenland met verschillende bands, waaronder a capella-groep New Amsterdam Voices en jazzband Voice Of Monk.

Naast mijn ervaring als uitvoerend muzikant heb ik ook uitgebreide ervaring als docent. Al tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met lesgeven bij Stichting Jeugdtheater Heiloo, als zangdocent. Voor deze groep schrijf ik ook de muziek en liedteksten voor hun jaarlijkse voorstelling. Ook geef ik al zeven jaar privéles.

Al sinds ik jong ben zing ik elke dag. Zingen is fijn als je je goed voelt, maar zingen is ook heel fijn als je even in een iets minder humeur bent. Zingen weet er altijd voor te zorgen dat ik me beter ga voelen!

In mijn lessen ervaar je niet alleen het plezier van zingen en muziek maken, maar ook mijn persoonlijke aanpak. Iedereen heeft weer een andere manier van lesgeven nodig en ieders stem heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Met mijn brede interesse in en kennis van zangtechniek en tekstinterpretatie, zal ik proberen iedereen op zijn of haar eigen manier te helpen om een stapje verder te komen. Met elk niveau kan je bij mij terecht; of je nou een beginner bent, of al een ervaren podiumbeest. Hopelijk zie ik je gauw, vraag nu een proefles aan!

Als je niet binnen 24 uur reactie krijgt, stuur me dan even een mail op pepijnvdsande@gmail.com!

Contactgegevens:

T
M+31 6 20885206

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek