Susanna Kranenburg

Specialisme: klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, tap dans, theaterlessen

Hoi! Ik ben Susanna Kranenburg.

De reden waarom ik zo hou van theater/choreografieën/voorstellingen maken is omdat het zo magisch is. Alles kan en alles mag. Je hebt in het theater en op de bühne alle vrijheid! Alles wat jij in je hoofd hebt zitten en wat jij te vertellen hebt kan op een creatieve manier worden ingezet, en dat geeft vrijheid.
Dit is wat ik mijn leerlingen jong en oud, probeer mee te geven. Blijf om je heen kijken en wees nieuwschierig naar wat de wereld te bieden heeft, al het mooie en al het nare is stof om te gebruiken op het podium en in de lessen. Wees niet bang om buiten de paden lopen. Maar gebruik de lessen die wij bij DanZin geven om je eigen horizon te verbreden. Leer je te uitten op een creatieve manier en jezelf uit te dagen om met elkaar mooie dingen te doen.

Ik had altijd een droom om zelfstandig theater-dansvoorstellingen te maken/te produceren en dat is gelukt. Dankzij heel veel fantastische docenten op de dansacademie en door het vertrouwen dat zij in mij hebben gehad heb ik hele mooie dingen mogen doen. Maar het openen van mijn eigen Balletstudio vijf jaar geleden gaf mij de mogelijkheid om alle opgedane kennis en ervaring over te brengen op nieuwe fantastische leerlingen.

Al ruim vijftien jaar geef ik met heel veel liefde en passie ballet en danslessen (daar zijn later de theaterlessen bijgekomen) aan jong en oud(er), en heb ik bij verschillende balletscholen les gegeven.
Tevens ben ik mij gaan richten op de basisscholen (speciaal en regulier), om samen met kinderen dansvoorstellingen te creëren. Ook geef ik al een aantal jaar les via de Musical Dance Battle, iedere keer weer een fijn project waar ik mijn theaterhart kan ophalen en sinds een paar maanden ben ik werkzaam voor "het Scapino Ballet in School".

Zoals ik al zei ben ik vijf jaar geleden ben ik mijn eigen school Balletstudio DanZin begonnen.
Hier geef ik les op het gebied klassiek ballet voor jong en oud(er), moderne dans, jazz ballet, tapdans en acteer- en musical-lessen. Het maakt bij mij niet uit of je al ervaring hebt met dans of theater, iedereen is welkom voor een leuke en inspirerende les!

Een van de unieke kanten aan mijn balletschool zijn de bijzondere extra voorstellingen die ik samen met andere theater/dans partners produceer o.a. twee keer de Sinterklaasmusical met Ron Boszhard, verschillende mode en fashion events van modeontwerper Irving Vorster (Irvinx) en twee eigen geschreven musicals i.s.m de Zaanse Theaterschool.
Uiteraard hebben wij na ieder dans-theater seizoen een spetterende eindvoorstelling met alle leerlingen van de studio.

Wij hebben kleine groepen zodat we voldoende individuele aandacht kunnen schenken aan iedere leerling. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar niveau lessen volgen.

Sinds dit seizoen heeft Balletstudio DanZin zich aangesloten bij FluXus. Ik verheug me op een creatief dans- en theaterseizoen!

Contactgegevens:

T
M0655970350

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek