Ammes Brandenburg

Specialisme: Theater, Film & Muziek

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Dit is mijn favoriete quote van mijn grote heldin Pipi Langkous. Iedereen kan toneelspelen, theatermaken en zingen. Als je het maar leuk vindt!

Ik ben Ammes Brandenburg van de Zaanse Theaterschool. Ik geef al 15 jaar met heel veel enthousiasme les in toneel, theatermaken, improvisatie, filmacteren, musical en componeren. Voordat ik de Zaanse Theaterschool oprichtte, heb ik op basisscholen en middelbare scholen gewerkt, waaronder een Daltonschool en een Praktijkschool voor moeilijk lerende kinderen. Tijdens deze jaren heb ik een eigen lesmethode Theater, Film & Muziek ontwikkeld. Dit alles met heel veel plezier. Naast lesgeven heb ik ook veel ervaring in het regisseren en schrijven van theater- en muziekvoorstellingen, bijvoorbeeld bij de Musical Dance Battle.

Kom en doe mee aan de bruisende lessen vol improvisatie, theater, film en muziek en leer met heel veel plezier hoe het is om zelf een film te maken. En om je eigen nummers te schrijven. En om een te gekke theatervoorstelling te maken. En om heel veel te lachen. En om uiteindelijk als een zon te stralen op een podium!

Er zijn lessen van 1 uur (Inleiding) en van 2 uur (Opleiding). Voor iedereen van 6-21 jaar. Mijn cursussen zijn:

Contactgegevens:

T
M06 11 33 5445

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek