Jeugdtheater- & Filmschool Theatermijn

Specialisme: toneel

De plek om theater te (leren) spelen, maken en te delen. Met Jeugd Film- & Theaterschool - Theater - Repetitieruimte - Onderwijsprojecten


Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor kennismaking met acteren, maar ook voor een goede opleiding om de basis van het acteren te leren voor theater en film.

De Theatermijn geeft je niet alleen de kans kennis te maken met acteren, maar ook om je echt tot een goede acteur/actrice te ontwikkelen. Wij werken met professionele regisseurs en theaterdocenten die je vooral het plezier van het acteren laten zien, maar ook goed aan je speltechniek zullen werken. Hiervoor is er een speciaal leerplan waarbij we je stap voor stap verder brengen. Elk jaar werk je aan nieuwe vaardigheden en kun je doorstromen naar de volgende acteerklas.
In de eerste twee jaar werk je an de basis van acteren en maak je kennis met film en toneel. In het derde jaar ga je dieper op filmacteren in en tot slot maak je in het vierde jaar een keuze waar jij je in gaat verdiepen. Je kent dan voor het spelen in een film of de eindvoorstelling.

Contactgegevens:

T
M06 155 97 825

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek