Jeugdtheater- & Filmschool Theatermijn

Specialisme: toneel

Kinderen & Jongeren kunnen hier terecht voor kennismaking met acteren, maar ook voor een goede opleiding om de basis van het acteren te leren voor theater en film.

Als acteur (Grimbergen in Brugklas) en theaterdocent bij Theatermijn kom ik heel veel kinderen en jongeren tegen die meer in zich hebben dan ze zelf (nog) weten. Met Theatermijn wil ik iedereen de kans geven het theater en film te ontdekken en jezelf hier verder in te ontwikkelen.

De Theatermijn geeft je niet alleen de kans kennis te maken met acteren, maar ook om je echt tot een goede acteur/actrice te ontwikkelen. Wij werken met professionele regisseurs en theaterdocenten die je vooral het plezier van het acteren laten zien, maar ook goed aan je speltechniek zullen werken. Hiervoor is er een speciaal leerplan waarbij we je stap voor stap verder brengen. Elk jaar werk je aan nieuwe vaardigheden en kun je doorstromen naar de volgende acteerklas.
In de eerste twee jaar werk je an de basis van acteren en maak je kennis met film en toneel. In het derde jaar ga je dieper op filmacteren in en tot slot maak je in het vierde jaar een keuze waar jij je in gaat verdiepen. Je kent dan voor het spelen in een film of de eindvoorstelling.

Waarom kiezen voor Theatermijn?

- Het is gewoon heel gezellig en leuk natuurlijk
- Langere lessen en dus meer tijd voor verdieping en ontwikkeling
- Al onze docenten zijn gediplomeerd en actief als theatermakers/regisseurs, dit geeft de lessen en voorstellingen extra creativiteit en diepgang
- Naast de reguliere acteerlessen kun je ook kiezen voor de opleiding
- Wij zijn niet alleen een theaterschool, maar ook een theater, een plek waar andere professionele makers theater maken, wij maken zelf professionele voorstellingen. Inspiratie alom dus.
- Je speelt je voorstellingen op verschillende locaties tijdens Zaanse evenementen en doet zo meer ervaring op.

Contactgegevens:

T
M06 155 97 825

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek