Muriel Warners

Specialisme: mediawijsheid, webtekst, storytelling, games maken, programmeren, websites maken, WordPress, bloggen, social media

De online wereld is een geweldige plek waar je veel ideeën kunt opdoen. Nieuwe expressiemiddelen kunt uitproberen. Heel makkelijk in contact kunt komen met allerlei interessante en nuttige mensen. Hier heb ik in mijn werk op het web als redacteur en marketingcommunicatiemedewerker jarenlang de vruchten van geplukt.
Maar het veroorzaakt het ook allerlei problemen en dilemma’s. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen van jongs af aan leert hoe hij of zij mediawijs met het web kan omgaan.
Met mijn bedrijf 2MW leer ik kinderen, jongeren en volwassenen originele verhalen maken met digitale media. Door het plezier en de inzichten die dat geeft, word je niet alleen digitaal vaardiger, maar leer je ook hoe je goed kan deelnemen aan het web. Door zelf actief met digitale tools aan de slag te gaan leer je volgens mij het beste hoe de online wereld in elkaar steekt en hoe je daar aan wil bijdragen. Je krijgt op je eigen wijze meer grip op het web en werkt aan een online identiteit die bij je past.
Foto Tim Knol

Mijn cursussen zijn:

Contactgegevens:

T
M06 110 92 393

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek