Wendie Hoenders

Specialisme:

Als eerstegraad vakdocent beeldende vorming, autonoom beeldend kunstenaar en master of fine arts organiseer en coördineer ik cultuureducatieve projecten.

Creativiteit, met primair aandacht voor het persoonlijk proces, ontwikkeling van de eigen beeldtaal, en de gelegenheid om te kijken, zelf te doen, te ontdekken en samen te delen staan centraal.

Door mijn brede vakkennis put ik uit een grote verscheidenheid aan beeldende disciplines, materialen en werkwijzen en bied ik beeldend onderwijs in de school en buiten de school.

Buiten het onderwijs geef ik trainingen voor volwassenen waarin het herontdekken van de eigen creativiteit centraal staat. Ook in mijn werk als Gezins- en Kindercoach realiseer ik mij hoe wezenlijk en waardevol de ontwikkeling en het stromen van creativiteit is voor jong en oud en daarom heb ik het Ouder en Kind atelier opgezet en de training : herontdek je creativiteit' voor volwassenen.

Het Ouder en Kind atelier is gericht op het cultiveren van creativiteit bij beiden zodat ouders heel bewust en speels hun kinderen een gezond en creatief pad kunnen wijzen naar de toekomst.

Ik werk voor scholen en culturele organisaties, voor particulieren en op aanvraag en vanuit een eigen aanbod binnen Fluxus.   

Mijn cursussen zijn:

Contactgegevens:

T06 37 29 83 59
M

Neem contact op met deze docent:

  • Naam *
  • Telefoon
  • Email *
  • Bericht aan de docent
  • Neem de cijfers over
      ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek