Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Brede school

2020-2021

fotografie Leonard Guarna op De Golfbreker

03.02.2020

De aanvragen Brede school voor schooljaar 2020-2021 gaan binnenkort weer van start. We zijn druk bezig met overleg met alle netwerkdocenten en culturele partners. Alle scholen ontvangen de online brochure met suggesties voor activiteiten in verschillende disciplines.

Lees hier de nieuwe brochure Brede School 2020-2021

Projecten op maat

De activiteiten in de brochure kun je zien als een aantal goede suggesties. We hebben een breed netwerk vol cultuuraanbieders en dat maakt het mogelijk om projecten op maat te leveren. Een beetje anders of bij een project een andere docent of aanbieder in gedachten? Samen met de Cultuurexpert kun je als school bespreken hoe je het Brede school-aanbod precies op maat voor de school kunt maken.

Verbinding

Je Cultuurexpert kan ook helpen om samen naar de verbinding binnenschools- buitenschools te kijken. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met activiteiten uit het Cultuurmenu. Met de 50-50 regeling kun je als school de helft van een Brede school-activiteit binnenschools laten plaatsvinden: zo kunnen meer leerlingen kennismaken met het Brede school-aanbod!

Ook bij onze Brede school-activiteiten zullen we de Fair Practice Code (zie elders in het nieuwsoverzicht) gaan toepassen. Wij wensen alle scholen veel plezier en inspiratie! Voor meer informatie over de Brede school kun je als school contact opnemen met je Cultuurexpert of met de projectleider cultuurprogramma’s Daniella Lemmens.