Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Tijdelijk abnormaal

door Patricia Sierink en La Cantante

Voorstelling Tijdelijk abnormaal

21.06.2021

Praktische informatie

De persconferentie is afgelopen. Zittend op de bank staar ik voor me uit en zet me schrap voor alles wat er gaat komen. 

Sinds het begin van de Coronacrisis zingt en schrijft Patricia bloedeerlijk over wat ze meemaakt. Daar heeft ze als thuiswerkende single ook alle tijd voor. Niet meer genieten van een musical in Londen, maar zorgen om toiletpapier. Nauwelijks nog echt menselijk contact, wel de kans om piano te leren spelen. Nu alles zo anders is, kijkt ze naar zichzelf en haar leven. Dat stemt soms behoorlijk somber, maar het roept ook wilskracht op om er iets van te maken. Je moet het gewoon doen!

‘Tijdelijk abnormaal’ is een tijdsdocument dat nog niet klaar is. We zitten namelijk nog wel even in het ‘nieuwe normaal’. Daarom heeft Patricia haar docent Jerney Molenaar gevraagd om met leerlingen van haar zangschool La Cantante het tweede deel van deze voorstellig te verzorgen.

Locatie: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam

Tijd: 19.00 en 21.00 uur

Reserveren: via het Zaanteater

Amateurkunst NU

Dit is een voorstelling uit de reeks Amateurkunst Nu. FluXus en het Zaantheater slaan de handen ineen om amateurkunstenaars de kans te bieden zichzelf te laten zien in deze gekke tijden. In acht voorstellingen geniet je van Zaankanters, die zich door alle omstandigheden niet uit het veld laten slaan, maar hoop putten uit wat hun kunst brengt. Lees meer.