Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Repetitie en optreden

New Moon Orchestra

09.01.2022

Het New Moon Orchestra houdt weer een openbare repetitie, kom je kijken?

In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals samen met elkaar. Zij spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen, van klassiek tot meezingers. Het orkest is een initiatief van FluXus en Arthur Wagenaar, componist uit de Zaanstreek in samenwerking met Taalcafé De Sluis.

We zoeken nog blazers!

Speel je een blaasinstrument en wil je meedoen of ken je iemand anders die mee wil doen? Laat het weten en meld je aan per mail aan bij Arthur Wagenaar en Gerard Lommerse via glommerse@fluxus.nl.

Het is de bedoeling om de komende maanden regelmatig een hele dag samen te spelen en op termijn meer optredens te gaan verzorgen. New Moon Orchestra start  om 10.00 uur in de theaterzaal van de Pasveerzaal van de FluXus Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam. Deelname is gratis. Een speeldag bestaat uit oefenen, lunchen en optreden.

Optreden voor publiek, kom kijken!

Tijdens de repetitiedag wordt toegewerkt naar een optreden om 16.30 uur. Publiek is welkom, toegang is € 5,- (reserveren verplicht).

Tijd: Repetitie van 10.00 van 17.00 uur, start optreden 16.30 uur

Locatie: Pasveerzaal van de FluXus Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam.

Entree: €5,- (reserveren en coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht)

Reserveren en coronatoegangsbewijs: Om te reserveren stuur je een e-mail naar glommerse@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren. Iedereen vanaf 13 jaar moet bij een bezoek aan culturele voorstellingen en evenementen een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Een medewerker zal bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs en je ID.

Bekijk hier een video over het New Moon Orchestra