Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Online Schrijfatelier

24.06.2020

Volg een fijne en inspirerende schrijfochtend thuis vanaf je computer! 

De vorige lessen via Zoom zijn goed bevallen. Het was even wennen om elkaar op een scherm te zien, maar er werd als altijd enthousiast geschreven en voorgelezen. De reacties waren unaniem positief! De deelnemers waren blij om twee uur in een andere wereld te kunnen zijn en de schrijfflow, onze creativiteit, lekker te kunnen laten stromen. . Dit is het laatste SchrijfAtelier van dit seizoen via Zoom. Na de zomer is het hopelijk weer mogelijk om live SchrijfAteliers te houden.

Over het Schrijfateler

Hou je van schrijven, heb je de wens om te schrijven of ben je gewoon aan een nieuwe uitdaging toe? Docent Helena Jansz biedt zowel beginners als gevorderden een breed scala aan creatieve en uitdagende oefeningen. Bij het FluXus Plus SchrijfAtelier zul je beslist jouw schrijftalent ontdekken!

Wat kun je verwachten

In de workshop ga je aan de slag met korte opdrachten die eenvoudig beginnen en langzaamaan wat wat meer uitdaging krijgen. De teksten worden aan elkaar voorgelezen. Bij het SchrijfAtelier werken we vooral vanuit de creatieve flow en kennen geen goed of slecht. Plezier in schrijven staat voorop!

Meedoen

Meedoen met zo’n fijne schrijfochtend is eenvoudig. Het kan zowel via een computer, laptop, I-pad of tablet of een mobiele telefoon. Het is belangrijk dat je een apparaat gebruikt waarop een microfoon en een speaker zit. Hou er rekening mee dat je misschien nog een ZOOM-app op je telefoon of tablet moet downloaden en/of installeren. Je kunt dit het beste van te voren uitproberen, zodat je meteen mee kunt doen als de les begint.

Aanmelden
  1. Maak gratis een account aan op Zoom
  2. Stuur daarna een email naar: helenajansz@gmail.com Vermeld hierin je naam, adres en woonplaats. De factuur ontvang je van de administratie van Fluxus.
  3. De link naar de Zoom bijeenkomst ontvang je na aanmelding.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (Helena is vanaf 9.30 uur aanwezig om met eventuele opstartproblemen te helpen)

Locatie: Gewoon bij jou thuis, via Zoom

Prijs: losse les €20,00,  gebruik van strippenkaart mogelijk