Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

KINDERAUDITIES

PINOKKIO

19.09.2021

Wil jij optreden in de grote zaal van het Zaantheater met een live orkest? De Musical Academy werkt voor komend theaterseizoen aan de semiprofessionele productie rond Pinokkio en zoekt nog sterke en gevorderde amateurspelers, -zangers en -dansers.

De productie wordt een familiemusical die op 28 en 29 mei 2022 op de planken van het Zaantheater staat onder de titel ‘De Zaanse avonturen van Pinokkio’.

Het verhaal

‘De Zaanse avonturen van Pinokkio’ neemt je mee door de prachtige Zaanstreek uit de 17e eeuw. Een landschap vol molens, waaronder veel houtzagerijen. In één van die houtmolens kwam Pinokkio tot leven. Je wordt meegenomen in het verhaal van een houten pop, die niets liever wil dan erbij horen.

Een pop die ervan droomt een echt mens te worden van vlees en bloed. Pinokkio zoekt aansluiting bij de Zaankanters en wordt tijdens de zoektocht behoorlijk op de proef gesteld.

Door Zaanse amateurkunstenaars

Deze familievoorstelling brengt een actueel verhaal, gebaseerd op de Zaanse geschiedenis. Pinokkio vertelt het levensverhaal van een buitenbeetje, aan de hand van pakkende songs die je raken, indrukwekkende decors en kostuums die je versteld doen staan.

De voorstelling wordt uitgevoerd door ruim 100 Zaanse amateurkunstenaars die zingen, dansen en acteren. Begeleid door een live orkest. De Musical Academy maakte met de stad al eerder een aantal succesvolle familiemusicals: De Saense Chocoladefabriek, Code Monet en Het Geheim van de Zaanstreek.

Open audities!

We zoeken voor het kidsensemble energieke kinderen* van 7 t/m 12 jaar.

De auditie is op zondag 19 september van 10.00 – 12.30 uur bij FluXus (Verkadefabriek) op Westzijde 168 in Zaandam. Stuur voor 8 september een mail met je leeftijd, ervaring en een recente portretfoto naar productie@fluxus.nl.

Repetitiedata

Met het kinderensemble wordt een aantal keer gerepeteerd op de zondagochtenden vanaf maart 2022. Bij aanmelding ontvang je het volledige repetitieschema. Als je wordt uitgekozen dien je alle repetities aanwezig te zijn. Eigen bijdrage voor deelname: €50,-

*Volwassenen audities

We zoeken ook spelers en dansers voor de volwassenen cast (auditiedatum: 30 augustus) klik hier voor meer info over de auditie.

Over de FluXus Musical Academy

De Musical Academy bestaat uit een groep van (licht-)gevorderde zang-, dans- en theaterleerlingen in de leeftijd van circa 13 tot 60 jaar. Zij speelden al eerder een aantal succesvolle familiemusicals, waaronder: De Saense Chocoladefabriek, Code Monet en Het Geheim van de Zaanstreek. Lees meer over de Musical Academy…