Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Jan Pasveerconcours

Fotografie Zaanse: Jolanda Goossens, Beeldbrigade

18.03 & 19.03.2023

FluXus organiseert jaarlijks een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. De voorronde is op zaterdag en zondags vindt de finale plaats in de vorm van een concert. Meer info over meedoen en inschrijven volgt z.s.m.

Voorrondes

Op zaterdag 18 maart zijn de voorrondes in de Pasveerzaal bij FluXus. De deelnemers krijgen een kwartier de tijd om de jury te overtuigen. Publiek is welkom om te komen luisteren en de entree is vrij.

Finale

Zondagmiddag 19 maart vindt de finale plaats in de vorm van een concert in de Pasveerzaal. Dit finaleconcert is een happening met een hoog niveau van musiceren, publiek en prijzen voor de winnaars!

Jan Pasveerprijs

De grote winnaar van het concours ontvangt de Jan Pasveerprijs. Deze bestaat uit een plaquette gemaakt door Enric Adsera Riba en een cheque van 500 euro van de gemeente Zaanstad bestemd voor de verdere talentontwikkeling van de winnaar.

Over het Jan Pasveerconcours

Al tientallen jaren organiseert FluXus jaarlijks een muziekconcours vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer. Het concours is in het leven geroepen om de verdere talentontwikkeling bij muziekleerlingen te stimuleren. Dat wordt twintig jaar na dato breder getrokken naar alle amateurmuzikanten uit de Zaanstreek. Het concours is daarnaast is het een goede gelegenheid om podiumervaring op te doen.

Winnaar Jan Pasveerconcours 2023: Anna Reinhold

praktische info

Aanvang: info volgt z.s.m.

Locatie: Pasveerzaal, FluXus (Muziekschool), Westzijde 148 in Zaandam.

Entree: info volgt z.s.m.