Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Inspiratielezing

Zaanse Glorie

Teppo Korte

13.10.2022

Op donderdagavond 13 oktober is de Inspiratielezing ‘Zaanse Glorie’. Vier Zaanse kunstenaars, Laura van Dijk, Katrine van Klaveren, Teppo Korte en Ingrid Roos gaan in gesprek met Linda Willemszoon (programma coördinator beeldend en media bij FluXus). Zij vertellen over hun maakproces en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn.

Laura van Dijk

Linda Willemszoon gaat onder andere in gesprek met Linda van Dijk. Deze conceptueel kunstenaar  is al jaren actief in de Zaanstreek. Recentelijk heeft ze een hele serie gemaakt van lege verpakkingsmaterialen, zoals lege afwasmiddel-flesjes, waarin ze verschillende plantjes laat groeien. Zij is ook aanwezig bij de inspiratielezing op 13 oktober, waar ze samen met 3 andere kunstenaars vertelt over haar maakproces en hoe ze  is gekomen waar ze nu is.

Opname door Filmwerkgroep

Deze inspiratielezing zal worden opgenomen door de Filmwerkgroep.

Expositie Zaanse Glorie

Deze lezing is onderdeel van de expositie Zaanse Glorie waarbij Zaans talent in de spotlights staat. Werken van maar liefst 17 Zaanse beeldend kunstenaars zijn van 7 t/m 30 oktober te bewonderen op 3 locaties. Het aanvullende programma biedt ruimte aan nog veel meer lokaal talent op het gebied van muziek en poëzie.  Meer info.

(Teppo Korte)

praktische info

Datum: donderdag 13 oktober 2022

Tijd: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)

Locatie: FluXus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168 in Zaandam

Entree: € 10,- PIN only (gratis voor Netwerkdocenten en Tengel-leden)

Reserveren: Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.