Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus

Talentenconcert

04.12.2020

Luisteren en kijken naar muzikaal talent? Je bent deze vrijdagavond van harte welkom voor het Talentenconcert. Entree is gratis.

FluXus vindt het belangrijk dat er oog is voor talent en wil er dan ook samen met de docenten, die lesgeven onder het dak van FluXus, alles aan doen om het aanwezige talent tot bloei te laten komen. Voor muzikaal talent is er een Talentklas, waaraan jaarlijks 20 talentvolle cursisten kunnen deelnemen.

Talentenconcerten

Naast verschillende concerten in de Zaanstreek en zelfs in het buitenland, treedt de Talentklas vaak op in de Pasveerzaal van FluXus. Tijdens deze Talentenconcerten staan ook andere talentvolle muziekleerlingen van docenten uit het FluXus-netwerk op het podium.

Praktische info

Reserveren: Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken beperkt. Wij vragen je om vooraf te reserveren. Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl, noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.

Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Pasveerzaal, FluXus Muziekschool (Westzijde 148, 1506 EK Zaandam)
Entree: Gratis (reserveren verplicht)

Reserveren:  Door de anderhalve meter-maatregelen is het aantal plekken beperkt. Reserveren is verplicht. Stuur een e-mail naar klantenservice@fluxus.nl, noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.

Ook spelen op een Talentenconcert? Overleg met je docent. Hij/zij kan je opgeven bij Sandra Wallner.