Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus Open

05.09.2020

Zaterdag 5 september 2020 trappen we op feestelijke wijze het nieuwe cursusseizoen af. Je bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom op onze leslocaties aan de Westzijde. Ook kun je vanuit huis van de FluXus-sfeer proeven dankzij een live reportage op Facebook.

In de lokalen en zalen op Westzijde 148 en 168 in Zaandam vind je die middag verrassende optredens en inspirerende workshops. Door de anderhalve meter-maatregelen zijn activiteiten wellicht sneller vol, dus reserveren wordt aangeraden. Dit kan tussen 24 augustus en 1 september op fluxus.nl/voor-jou en op de dag zelf aan de deur voor zover er nog plaats is.

Wil je vanuit huis sfeer proeven? Op de Facebookpagina van FluXus (FluXusZaanstad) geniet je dankzij twee reporters op beide leslocaties live mee van verschillende activiteiten. Mét ruimte voor vragen aan de performers en docenten.

 

 

Eerste kennismaking docenten en lessen

Meer weten over een specifieke docent of cursus? Naast de informatie op fluxus.nl/voor-jou gaan om 13.00 uur die zaterdag  filmpjes in première waarin docenten zichzelf voorstellen en een introductie geven op hun lessen.

Open lessen en proeflessen

Zelf live een les uitproberen? Bij Theater en Dans zijn veel eerste lessen, open lessen. Kijk in de online agenda voor een overzicht en schrijf je in. Bij Muziek kun je veelal voor een proefles afspreken met de docent.

Vanaf 24 augustus staat het FluXus Open-programma op fluxus.nl/agenda en kun je inschrijven voor presentaties en activiteiten.