Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus Animation

Film Festival

06.06.2020

We are back!

Op zaterdag 6 juni vindt om 20:30 uur de preview plaats van de tweede editie van het FluXus Animation Film Festival (FAFF): het eerste en enige animatiefilmfestival voor volwassenen in de Zaanstreek! Dit jaar zijn er weer onwijs veel nationale en internationale inzendingen binnengekomen.

Livestream

De selectie van 2020 word bekend gemaakt door middel van een livestream. Kijk op zaterdag 6 juni vanaf 20:30 mee op de Facebook pagina van FAFF

Het programma

Naast de bekendmaking van de selectie is er een prijsvraag met als prijs: 2 vrijkaarten voor het festival. Ook word er een code onthuld waarmee je een door Filmtheater De Fabriek speciaal geselecteerde animatiefilm kan bekijken. Na de bekendmakingen worden er een aantal animatiefilms uit 2019 getoond om alvast in de stemming te komen.

Over het animatiefestival

De hele dag animatiefilmpjes kijken van over de hele wereld? Dat kan bij het FluXus Animation Film Festival. Tijdens dit kleine animatiefestival worden verschillende animatiefilms vertoond. De films komen van over de hele wereld, maar één deel is speciaal gewijd aan animaties uit Nederland. Maak kennis met onder andere getekende animaties, stop motion en 3D animaties.

Volg het FAFF op Instagram , Facebook en check de website voor actuele informatie.