Voor jou

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Podium de Flux

Home Vrije tijd Onderwijs Zorg & Welzijn Podium de Flux

Expositie

Blikvangers

09.01 - 03.02.2023

Met trots presenteert netwerkdocente Vera van Heusden de werken van haar cursisten in de expositie ‘Blikvangers’ bij FluXus in de Verkadefabriek aan Westzijde 168 in Zaandam! In de gangen het Fluxus-gebouw is werk van de cursisten te zien. Iedereen is van harte uitgenodigd om ze te komen bewonderen. 

Tekenen en Schilderen 1

De werken zijn van cursisten van haar cursus ‘Tekenen en Schilderen 1’ op maandagavond in de buurtcentrum Pelikaan te Krommenie. Velen van deze groep zitten al een aantal jaar op cursus. Vera: “Ik hoop dat met deze tentoonstelling het plezier in het tekenen en schilderen zichtbaar is.”

Andy Warhol als inspiratie

De werken zijn gemaakt naar aanleiding van een opdracht, echter wordt er door ieder op zijn/haar eigen manier en met materiaal naar keuze ingevuld. Het gezamenlijke werkstuk genaamd ‘Blikvanger’is geïnspireerd op het werk van Andy Warhol. Het is dan ook de blikvanger van de tentoonstelling.

praktische info

De expositie wordt op donderdagavond 12 januari om 19.00 uur feestelijk geopend en is tot 3 februari te bezoeken tijdens de openingstijden van FluXus.

Locatie: Fluxus locatie Verkadefabriek, Westzijde 168, Zaandam

Toegang: gratis

Meedoen aan de cursus schilderen van Vera van Heusden? Klik hier voor meer informatie.

Exposanten

Indre Assefa
Tejo de Blok
Sven Debetz
JanWim Dekker
Gre Groot-Boelens
Gert Jaspers
Xandra vd Meer
Antina Meurs
Annemiek Migchelsen
Wil Stevens
Lida de Waal
Bertie de Wit