Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Home Voor jou Onderwijs Zorg & Welzijn Huren

Concert

New Moon Orchestra

16.01.2022

LET OP: DIT CONCERT WORDT VERPLAATST IVM DE LOCKDOWN. NIEUWE DATUM NOG NIET BEKEND.

Op zondag 16 januari geeft het New Moon Orchestra hun allereerste concert! Het orkest gaat de favoriete nummers van de leden spelen. De muziekstukken komen onder andere uit Afghanistan, Irak, Turkije, Ethiopië, de Molukken, Syrië, IJsland en Noorwegen.

Het motto is: muziek verbindt! In het New Moon Orchestra spelen Nederlanders en nieuwkomers, jong en oud en amateurs en professionals met elkaar. Wij spelen muziek uit de hele wereld, op instrumenten uit de hele wereld en in alle stijlen van klassiek tot meezingers. Het repertoire wordt bepaald door de orkestleden zelf.

Meer over het New Moon Orchestra

September 2020 startte FluXus samen met Taalcafé de Sluis en de Zaanse componist Arthur Wagenaar met het New Moon Orchestra: een orkest dat diversiteit omarmt en tot haar kracht maakt. De totstandkoming van dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Zaanstad en het instrumentenfonds van voormalig wethouder Cultuur in Zaanstad, Sanna Munnikendam.

Locatie: Pasveerzaal, FluXus locatie Muziekschool, Westzijde 148 in Zaandam

Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Entree: € 10,-  aan de deur te betalen, pin only

Reserveren: Om te reserveren stuur je een e-mail naar glommerse@fluxus.nl. Noem je naam, het aantal personen en het evenement waarvoor je wil reserveren.

Coronamaatregelen: Wij hanteren de op dat moment geldende coronamaatregelen