Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

Best of Vocality

door Vocality productions

06.03.2021

Praktische informatie

Vocality Productions is een groep getalenteerde en gedreven musicalperformers die op hoog amateurniveau het musicalrepertoire naar het theater brengen. Deze zestien talenten brengen in verschillende samenstellingen hun musicalconcerten die geheel zelf zijn bedacht, geproduceerd, gearrangeerd en gechoreografeerd. Met veel passie, lef en doorzettingsvermogen brengt deze vocale familie telkens weer hun individuele talenten samen tot een prachtig geheel.

De groep herrijst uit de as nadat hun show Heroes & Villains vanwege corona tweemaal moest worden geannuleerd. Vocality Productions geeft niet op en brengt in samenwerking met Zaantheater en FluXus ‘Best of Vocality’. In deze show nemen zij het publiek mee in hun muzikale verleden, het muzikale heden en de muzikale toekomst! Met oud, nooit vertoond en nieuw repertoire brengen deze tien musicalperformers een avond vol van het beste wat Vocality te bieden heeft. Het belooft een spectaculaire avond te worden vol met prachtige muzikale momenten.

Performers:
Valerie Lai
Jeremy Smit
Kirsten Majoor
Lars van Ditshuizen
Abigail Roes
Ronen Brilleslijper
Brittany Sanders
Arne Borst
Zoe Markus
Evelien Vermeulen

Locatie: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, Zaandam

Tijd: 14.30 UITVERKOCHT en 16.30 uur UITVERKOCHT

Reserveren: via het Zaanteater

Amateurkunst NU

Dit is een voorstelling uit de reeks Amateurkunst Nu. FluXus en het Zaantheater slaan de handen ineen om amateurkunstenaars de kans te bieden zichzelf te laten zien in deze gekke tijden. In acht voorstellingen geniet je van Zaankanters, die zich door alle omstandigheden niet uit het veld laten slaan, maar hoop putten uit wat hun kunst brengt. Lees meer.