Op de agenda

14-01-2018 | Keihard Lachen in Podium de Flux met o.a. Steven Brunswijk

In januari hebben we weer een hilarische editie 'Keihard Lachen' met onder andere Steven Brunswijk (De Braboneger) en het vaste gezicht Fabian Franciscus.

Steven Brunswijk (foto) is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje Gewoon Betalen op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken.

Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan een gimmick zijn, bleek onlangs bij het theaterdebuut van de Braboneger met de voorstelling Vooroordelen. De voorstellingen waren in een razendsnel tempo uitverkocht. Als wij Steven mogen geloven is dit nog maar het begin. Ik wil mensen gewoon laten lachen, vertelt hij zelf. Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn.

Ook het vaste gezicht Fabian Franciscus is er weer bij. Vorige zomer was hij te zien in de hoofdrol van een commercial van Centraal Beheer Achmea / Barq. Dit seizoen staat hij in de Flux en gaat hij langs de theaters met de avondvullende voorstelling 'Vlafeest'. Verder heeft Fabian in de grotere comedy clubs van Berlijn, Stockholm, Londen en New York gespeeld. Hij heeft onder andere in de Comedy Store gespeeld, de bakermat van de Angelsaksische comedy.

Locatie: Podium de Flux, Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
Aanvang: 21.00 uur
Entree: Voorverkoop: 9 euro. Deurverkoop: 14 euro
Meer info: www.podiumdeflux.nl


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek