Op de agenda

08-04-2018 | Finale Jan Pasveer Concours

Vandaag is de finale van het Jan Pasveerconcours in de kleine zaal van het Zaantheater. De volgende deelnemers zijn te horen en te zien in de finale: Sijbrand Loot (akoestisch en elektrisch gitaar), Jasper Rijken (trompet), Casper Groep (contrabas), Caya van Dalen (viool en zang), Jessica Kroonenberg (piano en zang), Geke Gombert (piano en zang), Jens Gombert (piano), Jytte Balm (viool en altviool), Lucy Boeren (viool), Cecilia Boeren (viool), Venna Fassaert (piano), Anne Reinhold (piano), Paywast Ahmed (piano) en Gunnar Kneppers (cello).

Lidewei Loot Winnares Jan Pasveerconcours 2016Met dit concours, vernoemd naar de oud-directeur van de Muziekschool, wil FluXus muziekleerlingen stimuleren verder te komen en hen podiumervaring op laten doen.
De finale in de vorm van een concert vindt plaats in het Zaantheater. De winnaar van het concours wint de Jan Pasveerprijs; een plaquette gemaakt door Enric Adsera Riba en 500 euro van de gemeente Zaanstad.

Aanvang: 19.00 uur.
Kaarten à € 5,- (inclusief pauzedrankje en garderobe) zijn op de dag zelf vanaf 18.00 uur verkrijgbaar bij de kassa van het Zaantheater.
FluXus family & friends krijgen met hun FluXus-pas 20% korting op de kaartjes. 

Meer info op www.zaantheater.nl


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek